1997
1999

1998

Το ελιξίριο του έρωτα

by Marino Parisotto

Marino Parisotto

Γεννήθηκε από Ιταλούς γονείς στο Τορόντο το 1963. Ακολούθησε την οικογένειά του όταν επέστρεψαν στην Ιταλία και, μόλις εγκαταστάθηκε στο Μιλάνο, σπούδασε οικονομικά και εμπόριο στο Καθολικό Πανεπιστήμιο της Ιερής Καρδιάς. Εργάστηκε ως στέλεχος σε μια διαφημιστική εταιρεία που ειδικευόταν στη μόδα και το design, και ήρθε αμέσως σε επαφή με σημαντικές εταιρείες. Ξεκίνησε την καριέρα του ως φωτογράφος σχετικά αργά, αλλά έχει υπάρξει εκπληκτικά παραγωγικός. Έχει φωτογραφίσει υψηλού κύρους επωνυμίες στον κόσμο της μόδας και ηθοποιούς όπως ο Hugh Grant και η Eva Mendez. 

Ο Parisotto αγαπά το φυσικό φως και τους μεγάλους ανοιχτούς χώρους, όπως οι έρημοι και η θάλασσα. Η φωτογραφία του εστιάζει στην ενέργεια και τη δύναμη της αποπλάνησης. Το έργο του είναι ρομαντικό, διορατικό, κομψό και ποτέ χυδαίο. Ζει και εργάζεται μεταξύ Νέας Υόρκης, Παρισιού και Μιλάνου.

Για το Ημερολόγιο με αριθμό 6, ο φωτογράφος Marino Parisotto επέλεξε τον τίτλο της διάσημης όπερας του Donizetti που παραπέμπει στις διάφορες πτυχές της προσωπικότητας του καφέ – το πάθος, το ειδύλλιο, το δράμα και την ποίηση. Τα θέματά του υπογραμμίζουν συχνά τον «ανδρισμό» του ροφήματος μέσω μιας εικονικής και αγαλματώδους ανδρικής παρουσίας. Ο Marino Parisotto ξεκίνησε ως φωτογράφος μόδας. Οι διαφημιστικές καμπάνιες του χαρακτηρίζονται από ένα ισχυρό, ρομαντικό και διορατικό ύφος που τείνει να απεικονίζει την ομορφιά σε όλες τις μορφές της.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ

ΜΑΡΤΙΟΣ

ΑΠΡΙΛΙΟΣ

ΜΑΪΟΣ

ΙΟΥΝΙΟΣ

ΙΟΥΛΙΟΣ

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ