Ο αρχαιολογικός χώρος
Κατά τις οικοδομικές εργασίες για το νέο Κέντρο Εταιρικής Διαχείρισης Lavazza, οι αρχαιολόγοι έφεραν στο φως τα ερείπια μιας ταφικής εκκλησίας στη συμβολή των οδών Corso Palermo και Via Ancona, που χρονολογείται στην πρωτοχριστιανική περίοδο και είχε χτιστεί πάνω από μια προγενέστερη νεκρόπολη.  
Σε συνεργασία με το Cino Zucchi Architetti, το έργο Nuvola τροποποιήθηκε έτσι ώστε να προστατευτεί η αναπάντεχη και σημαντική αυτή ανακάλυψη. Η μονόκλιτη εκκλησία, διαστάσεων 12,70μ x 20μ, διαθέτει τάφους, τόσο εντός όσο και εκτός του περιβόλου της. Η χρονολόγηση του συμπλέγματος απεδείχθη προβληματική, αλλά τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά μαρτυρούν ότι πρέπει να χρονολογηθεί μεταξύ του β΄ μισού του 4ου και του 5ου αιώνα μ.Χ. Ίσως πρόκειται για την εκκλησία που ήταν αφιερωμένη στον μάρτυρα, Saint Secundus, τα λείψανα του οποίου μεταφέρθηκαν εντός των τειχών της πόλης, όταν αυτή ήταν υπό την απειλή Σαρακινής εισβολής, στις αρχές του 10ου αιώνα.
Ο αρχαιολογικός χώρος εκτείνεται σε 1.600 τ.μ., εκ των οποίων τα 400 τ.μ. βρίσκονται κάτω από το νέο Κέντρο Εταιρικής Διαχείρισης της Lavazza. Η τοποθέτηση γυάλινου δαπέδου και κατάλληλου φωτισμού θα επιτρέπει στους επισκέπτες να βλέπουν τα θεμέλια της βασιλικής.
Η Lavazza, η πόλη του Τορίνο και η Εφορία Αρχαιοτήτων του Πιεμόντε υπέγραψαν συμφωνία, τον Ιούλιο του 2014, για την ανάδειξη και την προβολή του αρχαιολογικού χώρου. Για την αποτελεσματική διατήρηση του χώρου σχεδιάστηκε ένα μεταλλικό στέγαστρο με ξύλινα πλαίσια, με μία πυκνή αλλά ελαφριά φυτική επικάλυψη για την προστασία της αρχαιολογικής θέσης από τον ήλιο αλλά και για την απομάκρυνση των ομβρίων υδάτων. Ένα μονοπάτι με την κατάλληλη σήμανση επιτρέπει στους επισκέπτες να περιδιαβούν τον χώρο, κατά μήκος της Via Palermo, αλλά και της συμβολής με τη via Ancona.