Αλεσμένος Καφές Ντεκαφεϊνέ Lavazza 250g

Ένα αρωματικό, καλά ισορροπημένο χαρμάνι 100% Arabica από την Κεντρική Αμερική. Απολαύστε πλούσια, αξέχαστη γεύση. Αυτό το χαρμάνι είναι ιδανικό, εάν θέλετε να αποφύγετε την καφεΐνη, χωρίς να εγκαταλείψετε την πολυτέλεια του αυθεντικού ιταλικού καφέ.

  • ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΚΑΦΕΣ
ΕΝΤΑΣΗ 3
Χωρίς καφεΐνη και με μια γλυκιά και λουλουδάτη επίγευση, ιδανικός για καφετιέρα moka και μηχάνημα espresso.
  • Arabica και Robusta

    ΣΥΝΘΕΣΗ

  • Κυρίως νότια Αμερική, νοτιοανατολική Ασία

    ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ

  • Pozzilli, Ιταλία

    ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

caffe-capsule-passionale-emotional-m-049.jpg
ΠΡΟΦΙΛ ΚΑΙ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ
Γλυκός και ισορροπημένος
ΟΨΗ
Χρυσή κρέμα και ζεστό χρώμα

ΑΡΩΜΑ
Νότες από αποξηραμένα φρούτα

ΓΕΥΣΗ
Γλυκός και ισορροπημένος

Αρωματικές νότες
Αποξηραμένα φρούτα
Ένταση 3 Ελαφρύ
Καβούρδισμα Μέτριο
Τεχνικές πληροφορίες
Παράχθηκε για
Luigi Lavazza S.p.A. - Via Bologna 32 - 10152 Torino - Ιταλία
Περιγραφή
Αλεσμένος καφές 250g
Ένταση
3
Μέγεθος συσκευασίας
250g
caffe-macinato-ambientate-cluster-m-575
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Dek Classico,
για την καφετιέρα Moka, για καφέ φίλτρου και French press.

Απολαύστε τον καφέ με τον τρόπο που σας αρέσει: αρωματικό και ristretto, παρασκευασμένο με την καφετιέρα moka ή έντονο και lungo χρησιμοποιώντας φίλτρο ή french press.
ΜΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Η διαδικασία αφαίρεσης καφεΐνης

Ο ντεκαφεϊνέ καφές λαμβάνεται αφαιρώντας την καφεΐνη από τον προ-ψημένο κόκκο: Η Lavazza εφαρμόζει αυτή τη διαδικασία στη μονάδα παραγωγής της στο Pozzilli, ένα εργοστάσιο αφιερωμένο αποκλειστικά στη αφαίρεση της καφεΐνης από τον πράσινο καφέ. Η διαδικασία που εφαρμόζει η Lavazza είναι μοναδική, διότι δεν χρησιμοποιεί διαλύματα, ενώ χρησιμοποιεί διοξείδιο του άνθρακα για την καλύτερη διατήρηση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών και αρωμάτων του καφέ.

Προτάσεις για το αποψινό σας δείπνο: αφήστε αυτές τις συνταγές να σας εμπνεύσουν!

MAGAZINE
Κώνοι σοκολάτας καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 20λ
Φιλέτο βοδινού αρωματισμένο με καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE
Σαλάτα Θαλασσινών με Κρέμα Μοτσαρέλα Buffalo

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 15λ
Τιραμισού espresso

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 15λ
Ριζότο Κολοκύθας και Robiola με Σουβλάκια Λουκάνικο σε Καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 40λ
Cheesecake Καφέ με Μαρμελάδα Μελιού

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 15λ
Πανετόνε με Ζαμπαγιόνε Καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE
Ταρτάκι Καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE
Cook it Right

Cook it right

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
MAGAZINE 10ώ
Ψωμί με σιτάρι Kamut® Khorasan και καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ