Κόκκοι καφέ La Reserva de ¡Tierra! Cuba

Αρμονικός espresso με βελούδινο σώμα.

 • ESPRESSO PREMIUM ΧΑΡΜΑΝΙ
Η αρμονική συνάντηση δύο επιλεγμένων καφέδων

Ένα μοναδικό, premium χαρμάνι πλυμένου καφέ Arabica σε συνδυασμό με πλυμένους και ζυμωμένους για 72 ώρες κόκκους Robusta, για μια αρμονική και ισορροπημένη γεύση με βελούδινο σώμα και ντελικάτη γλυκύτητα.

 

100% καφές από φυτείες που υποστηρίζονται από το πρόγραμμα του Fondazione Lavazza.

Ισορροπημένος espresso με βελούδινο σώμα: ένα χαρμάνι πλυμένου καφέ Arabica και Robusta εμπλουτισμένο με ζυμωμένους για 72 ώρες κόκκους Robusta. Νότες από αμύγδαλα, σοκολάτα γάλακτος και γλυκιά επίγευση κρασιού. 
  bollo_tostatura_lenta
 • 65% πλυμένος καφές Arabica, 25% πλυμένοι κόκκοι Robusta, 10% ζυμωμένοι κόκκοι Robusta

  ΣΥΝΘΕΣΗ ΧΑΡΜΑΝΙΟΥ

 • Προέλευση από την Κούβα: Granma και Santiago de Cuba

  COFFEE ORIGINS

 • Αργό, απαλό καβούρδισμα

  ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΑ

ΠΡΟΦΙΛ
Αρωματικές νότες
Αμύγδαλα
Μπαχαρικά
Σοκολάτα
Αρωματική περιοχή Ισορροπημένος
m-banner-tierra_cuba-grafico-@2

Μια ιστορία βιωσιμότητας πίσω από κάθε κούπα

Το Fondazione Lavazza έχει ως στόχο να προωθήσει μια μακροχρόνια συνεργασία για την υποστήριξη της ανάπτυξης του κουβανέζικου καφέ, ως προϊόν τοπικής υπεροχής, φροντίζοντας παράλληλα το τοπικό περιβάλλον. Με τη συμμετοχή 170 γεωργών στις περιοχές Santiago και Granma, το Fondazione Lavazza εργάζεται για τη βελτίωση της ποιότητας του κουβανέζικου καφέ με 5 βασικούς στόχους: Προστασία των δασών, βελτίωση των αγροτικών πρακτικών, βελτίωση της ποιότητας του καφέ, ενίσχυση των γυναικών και των νέων, μετοχική αλυσίδα και μικρή εφοδιαστική αλυσίδα.

Η διαδρομή του καφέ μέσα από την Κούβα

Η La Reserva de ¡Tierra! Cuba είναι μια μοναδική στο είδος της σύγχρονη ιστορία ενός καφέ που μεριμνά για τους γεωργούς, τους καταναλωτές και το τοπικό περιβάλλον.  Χάρη στην τεχνολογία blockchain, μπορείτε να παρακολουθήσετε τη διαδρομή του καφέ και τη δέσμευσή μας για βιωσιμότητα.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Όλοι οι καλοί λόγοι για να επιλέξετε το La Reserva de ¡Tierra!

Αειφορία
Ο La Reserva de ¡Tierra! είναι το αποτέλεσμα της ηθικής δέσμευσης της Lavazza για αειφορία, σε συνεργασία με τη Rainforest Alliance, έναν ΜΚΟ που προωθεί τα δικαιώματα και την ευημερία των κοινοτήτων των εργαζομένων, πιστοποιώντας φάρμες που πληρούν αυστηρά κοινωνικά και περιβαλλοντικά πρότυπα.
Φροντίδα
Η επιλογή του Lavazza La Reserva de ¡Tierra! για τον χώρο σας εγγυάται ένα προϊόν άριστης ποιότητας, χάρη στην προσεκτική αναζήτηση των καλύτερων κόκκων καφέ, τις επιλεγμένες ποικιλίες και την ακριβή προετοιμασία του κόκκου.
Δεξιοτεχνία
Οι κόκκοι La Reserva de ¡Tierra! αναμειγνύονται προσεκτικά και καβουρδίζονται μέσω ενός συνδυασμού της παραδοσιακής μεθόδου των βαρελιών και των μηχανών θερμομεταφοράς. Χάρη στο «ήπιο» καβούρδισμά μας, εγγυόμαστε γεύση που διαρκεί και διατήρηση των αρωμάτων.
Σειρά La Reserva de ¡Tierra!

Τα χαρμάνια La Reserva de ¡Tierra! της Lavazza είναι διαθέσιμα σε espresso, καφές φίλτρου και Μπλε κάψουλες για να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας, και σε διάφορα μεγέθη, για τους πραγματικούς γνώστες του καφέ.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ