Εστιατόρια

Για να ολοκληρώνετε το γεύμα σας με στιλ.

Ένας καλός καφές - υπάρχει καλύτερος τρόπος να τελειώσετε ένα μεσημεριανό γεύμα ή δείπνο στο εστιατόριο; Με μια σειρά προϊόντων που ανταποκρίνεται στα γούστα κάθε πελάτη και τον εξοπλισμό για να απολαύσετε τον καφέ στα καλύτερά του, η Lavazza είναι ο καλύτερος τρόπος να ολοκληρώσετε μια γευστική εμπειρία. Γι' αυτό είναι ο καφές επιλογής για τους Ιταλούς, στο σπίτι και όταν τρώνε έξω.

Καφές
«Lungo, decaf, macchiato... Λαμβάνω τόσα πολλά διαφορετικά αιτήματα, αλλά, χάρη στη Lavazza, το εστιατόριο μπορεί να τους έχεις όλους χαρούμενους.»

─ ANTONIO, ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προβολή
«Όλα πρέπει να έχουν καλή εμφάνιση. Αυτό ισχύει τόσο για τα πιάτα μας όσο και για τον καφέ. Η Lavazza μας δίνει όλα όσα χρειαζόμαστε για να σερβίρουμε τον καφέ στα καλύτερά του.»

─ RENATO, ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Εξοπλισμός

«Το μηχάνημα του καφέ είναι ένα βασικό στοιχείο για τη διασφάλιση ότι οι πελάτες μου έχουν πάντα τέλεια ποιότητα στο φλιτζάνι τους.»

─ MEREDITH, ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Training Center
Το Training Center της Lavazza είναι το μεγαλύτερο ιταλικό και διεθνές κέντρο για τη μελέτη του καφέ. Για πάνω από 25 χρόνια, έχει εκπαιδεύσει κορυφαίους επαγγελματίες στο δίκτυο της Horeca, προωθώντας την ιταλική κουλτούρα για καφέ ποιότητας σε όλο τον κόσμο και δοκιμάζοντας νέα χαρμάνια.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ