Κόψτε ένα σύκο σε κυδωνάτες φέτες και αφήστε τις να μαριναριστούν σε μέλι, καφέ και κανέλα, προτού τις βάλετε στον φούρνο στους 90°C για 30 λεπτά. Στη συνέχεια, ψιλοκόψτε το άλλο σύκο και 15 γραμμάρια φιστικιών Αιγίνης και αναμίξτε και κοσκινίστε το μίγμα.
Σωτάρετε μισό κρεμμύδι εσαλότ και το ρύζι σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτοντας σταδιακά το ζωμό, και μαγειρέψτε για 20 λεπτά.
Μόλις το ρύζι είναι έτοιμο, προσθέστε το τυρί φοντίνα και λίγη σκόνη καφέ και ανακατέψτε το μίγμα.
lavazza:magazine/ricette/typology/salate
Ριζότο καφέ και τυριού φοντίνα με καφέ και σύκα με κανέλα
ΔΥΣΚΟΛΙΑ