Κώνοι σοκολάτας καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ

Συστατικά
ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΟ
  • 200 γρ. σκληρυμένη σοκολάτα
  • 10 γρ. σκόνη καφέ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ
  • 7 γρ. ζάχαρη
  • 2 γρ φλούδα λεμονιού
  • 20 γρ. χυμός λεμονιού
  • 50 γρ. ιταλική μαρέγκα
  • 70 γρ. 35% κρέμα, ημι-χτυπημένη
  • 2 γρ. ζελατίνη
Προετοιμασία

Συστατικά
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ
  • 7 γρ. ζάχαρη
  • 2 γρ. φλούδα πορτοκαλιού
  • 20 γρ. χυμός πορτοκαλιού
  • 50 γρ. ιταλική μαρέγκα
  • 70 γρ. 35% κρέμα, ημι-χτυπημένη
  • 2 γρ. ζελατίνη
ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΡΟ ΚΑΦΕ
  • 80 γρ. κρόκοι αυγών
  • 220 γρ. 35% κρέμα
  • 60 γρ. ζάχαρη
  • 50 γρ. καφές Ristretto
  • 6 γρ. άμυλο καλαμποκιού
  • 40 γρ. νερό
  • 8 γρ. ρούμι
Προετοιμασία

Προετοιμασία

Ο κώνος

Αναμίξτε τον αλεσμένο καφέ με τη σκληρυμένη (tempered) σοκολάτα και χύστε την προετοιμασία στους κώνους. Μετά από λίγα λεπτά, γυρίστε τους για να αφαιρέσετε την περίσσεια σοκολάτας. 

3.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-img3-sx
4.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-img2-dx

Παρουσίαση

Γεμίστε τους κώνους με τους προετοιμασμένους αφρούς και γαρνίρετε με τους κόκκους καφέ.

 

5.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-img4-sx
7.Lavazza-Magazine-InspiringCooking-Cookitright-Conicioccolato-thumb

Προτάσεις για το αποψινό σας δείπνο: αφήστε αυτές τις συνταγές να σας εμπνεύσουν!

MAGAZINE
Ριζότο καφέ και τυριού φοντίνα με καφέ και σύκα με κανέλα

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 20λ
Φιλέτο βοδινού αρωματισμένο με καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE
Κώνοι σοκολάτας καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE
Σαλάτα Θαλασσινών με Κρέμα Μοτσαρέλα Buffalo

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 15λ
Τιραμισού espresso

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 15λ
Ριζότο Κολοκύθας και Robiola με Σουβλάκια Λουκάνικο σε Καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 40λ
Cheesecake Καφέ με Μαρμελάδα Μελιού

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE 15λ
Πανετόνε με Ζαμπαγιόνε Καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE
Ταρτάκι Καφέ

ΔΥΣΚΟΛΙΑ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΩΡΑ
MAGAZINE
Cook it Right

Cook it right

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ