Βάλτε το μασκαρπόνε σε ένα μπολ.
Προσθέστε την άχνη ζάχαρη, το γάλα, την κρέμα και τη βανίλια.
Ανακατέψτε με ένα ηλεκτρικό μίξερ, μέχρι το μείγμα να γίνει μια απαλή κρέμα.
Βάλτε το μείγμα σε ένα κορνέ και διατηρήστε το στο ψυγείο.
Βάλτε το μασκαρπόνε σε ένα μπολ. Προσθέστε την άχνη ζάχαρη, το γάλα, την κρέμα και τη βανίλια. Ανακατέψτε με ένα ηλεκτρικό μίξερ, μέχρι το μείγμα να γίνει μια απαλή κρέμα. Βάλτε το μείγμα σε ένα κορνέ και τοποθετήστε το στο ψυγείο.
Βάλτε ένα μπισκότο σαβαγιάρ στον πάτο ενός φλυτζανιού για cappuccino. Προσθέστε ένα μεγάλο κουταλάκι του γλυκού κρέμα μασκαρπόνε. Ρίξτε τον ζεστό καφέ γύρω από την κρέμα. Πασπαλίστε ελαφρά με σκόνη πικρού κακάο. Συνιστούμε τη χρήση καφέ espresso για αυτήν τη συνταγή.
Βάλτε το μασκαρπόνε σε ένα μπολ.
Προσθέστε την άχνη ζάχαρη, το γάλα, την κρέμα και τη βανίλια.
Ανακατέψτε με ένα ηλεκτρικό μίξερ, μέχρι το μείγμα να γίνει μια απαλή κρέμα.
Βάλτε το μείγμα σε ένα κορνέ και διατηρήστε το στο ψυγείο.
Βάλτε ένα μπισκότο σαβαγιάρ στον πάτο ενός φλυτζανιού για cappuccino.
Προσθέστε ένα μεγάλο κουταλάκι του γλυκού κρέμα μασκαρπόνε.
Ρίξτε τον ζεστό καφέ γύρω από την κρέμα.
Πασπαλίστε ελαφρά με σκόνη πικρού κακάο.
Συνιστούμε τη χρήση καφέ espresso για αυτήν τη συνταγή.