Η μους φασολιών με γεύση καφέ
Ζεσταίνουμε τα φασόλια για περίπου 8 λεπτά σε μια κατσαρόλα με το μισό βούτυρο και λίγο νερό. Στη συνέχεια, προσθέτουμε τον καφέ και μαγειρεύουμε για άλλα 2 λεπτά.
Όταν γίνουν, εάν είναι απαραίτητο, αναμιγνύουμε και πολτοποιούμε μέχρι να αποκτήσουμε μια ομαλή, ομοιόμορφη κρέμα. Στη συνέχεια, ανακατεύουμε το υπόλοιπο βούτυρο, αλατοπιπερώνουμε και ζεσταίνουμε σε μπεν μαρί καλυμμένο με μεμβράνη.