Εργαστείτε μαζί μας
Δείτε τις ανοιχτές θέσεις εργασίας.


Πάθος, αποφασιστικότητα, δέσμευση, προετοιμασία και ειλικρίνεια: αυτές είναι οι αρχές που τροφοδοτούν το πνεύμα της Lavazza για τέσσερις γενιές. Είναι επίσης αυτό που αναζητούμε σε όποιον θέλει να συνεργαστεί μαζί μας, καθώς το να δουλεύει κανείς στη Lavazza σημαίνει ότι αποτελεί μέρος μιας οικογένειας που μοιράζεται τις ίδιες αξίες.

Μέσα σε μια ομάδα, ο καθένας έχει ένα καθήκον. Όλοι είναι σημαντικοί για την επίτευξη της αριστείας.
Luigi Lavazza
Ο Κώδικας Δεοντολογίας για τους υπαλλήλους μας
Το 2012, επισημοποιήσαμε τις αξίες μας σε έναν Κώδικα Δεοντολογίας που έχουμε κοινοποιήσει σε όλα τα εσωτερικά και εξωτερικά ενδιαφερόμενα μέρη μέσω ειδικών μαθημάτων κατάρτισης. Από τότε, ζητούμε από όλους τους υπαλλήλους που συνεργάζονται μαζί μας να ακολουθήσουν τη φιλοσοφία μας για περιβαλλοντική και κοινωνική αειφορία υπογράφοντας τον Κώδικα Δεοντολογίας μας.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ελάτε στη Lavazza και αναπτυχθείτε μαζί μας
Στη Lavazza πιστεύουμε στο ταλέντο. Για το σκοπό αυτό, προσφέρουμε σε όλους τους εργαζόμενούς μας την ευκαιρία να εξελίξουν τις δυνατότητές τους και να αναπτυχθούν μέσα στην εταιρεία.
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ
Νέα έδρα Nuvola
«Nuvola» είναι το όνομα που έχει επιλεγεί για το έργο ανάπλασης που η Lavazza υποστηρίζει σε συνεργασία με την πόλη του Τορίνο, στην περιοχή του πρώην σταθμού ηλεκτροπαραγωγής της Enel στην περιοχή Aurora, η οποία ήταν ανέκαθεν μια περιοχή με βιομηχανίες, βιοτεχνίες και κατοικίες. Η νέα έδρα της εταιρικής διοίκησης συγκεντρώνει τους 600 υπαλλήλους της Lavazza σε ένα ενιαίο κτίριο 2.600 τ.μ., σχεδιασμένο να είναι ένας χώρος συγκέντρωσης και πολιτισμού, και όχι απλά ένα εργασιακό περιβάλλον.
Ανακαλύψτε περισσότερα