Εργαστείτε μαζί μας
Μάθετε πώς να γίνετε ένας από τους προμηθευτές μας.
Πάθος, αποφασιστικότητα, δέσμευση, προετοιμασία και ειλικρίνεια: αυτές είναι οι αρχές που τροφοδοτούν το πνεύμα της Lavazza για τέσσερις γενιές. Είναι επίσης αυτό που αναζητούμε σε όποιον θέλει να συνεργαστεί μαζί μας, καθώς το να δουλεύει κανείς στη Lavazza σημαίνει ότι αποτελεί μέρος μιας οικογένειας που μοιράζεται τις ίδιες αξίες.
Η αριστεία επιτυγχάνεται μέσω της συνεργασίας όσων μοιράζονται μεγάλες φιλοδοξίες.
Luigi Lavazza
Ο Κώδικας Δεοντολογίας μας για τους προμηθευτές
Το 2012, επισημοποιήσαμε τις αξίες μας σε έναν Κώδικα Δεοντολογίας που έχουμε κοινοποιήσει σε όλα τα εσωτερικά και εξωτερικά ενδιαφερόμενα μέρη μέσω ειδικών μαθημάτων κατάρτισης. Από τότε, έχουμε ζητήσει από όλους τους προμηθευτές που εργάζονται μαζί μας να συμφωνήσουν με τη φιλοσοφία μας για περιβαλλοντική και κοινωνική αειφορία υπογράφοντας έναν ειδικό Κώδικα δεοντολογίας που έχει σχεδιαστεί για αυτούς.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γίνετε προμηθευτής της Lavazza

Εργαζόμαστε καθημερινά για να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα εξαιρετικό προϊόν. Για το λόγο αυτό, απαιτούμε το καλύτερο από τους προμηθευτές μας, τους οποίους επιλέγουμε με βάση τα προσόντα, την αξιοπιστία και την ανταγωνιστικότητα, αλλά και με σεβασμό για το περιβάλλον και την κοινωνική αλληλεπίδραση.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ