Ανακαλύπτοντας την αειφορία
Ένας καλός καφές είναι σαν μια υπέροχη ιστορία, είναι μια απόλαυση που πρέπει να μοιράζεται.


Από το 1935, έχουμε υιοθετήσει ένα εταιρικό όραμα που θέτει ως προτεραιότητα την οικονομική, την ανθρώπινη, την περιβαλλοντική και την πολιτιστική κληρονομιά των χωρών στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Με την πάροδο των ετών, αυτή η δέσμευση έχει εκφραστεί μέσω απτών ενεργειών, όπως η καθιέρωση του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος Giuseppe e Pericle Lavazza Foundation, το οποίο εφαρμόζει και προωθεί έργα οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας στο πλαίσιο των κοινοτήτων παραγωγής καφέ από το 2004. Η δέσμευση και το ταξίδι της Lavazza προς τη βιωσιμότητα περιλαμβάνουν όλους τους εμπλεκόμενους παράγοντες, τόσο εσωτερικά όσο και εσωτερικά, και καταγράφονται με διαφανή τρόπο στις ετήσιες Εκθέσεις Αειφορίας από το 2014.

«Ένας κόσμος που καταστρέφει τα αγαθά της φύσης είναι ένας κόσμος στον οποίο δεν θέλω να ανήκω»
LUIGI LAVAZZA, 1935
Η δέσμευσή μας

Η Lavazza θέτει πάντα τους ανθρώπους στο επίκεντρο του κόσμου και των εργασιών της, προσπαθώντας να προωθήσει και να εφαρμόσει τις αρχές του Ομίλου καθημερινά και συμπεριλαμβάνοντας όλους τους εμπλεκόμενους παράγοντες. Σε αυτό το κοινό ταξίδι, η βιωσιμότητα και η κοινωνική ευθύνη έχουν γίνει μέρος των εταιρικών μας αποφάσεων και αποτελούν τη βάση για το νέο μας μανιφέστο βιωσιμότητας, Blend for Better.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Υποστήριξη για τις κοινότητες

Η αίσθηση της ευθύνης που νιώθει ο Όμιλος Lavazza προς τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται βρίσκει έκφραση μέσω της προώθησης και της εφαρμογής δραστηριοτήτων που στοχεύουν στη δημιουργία κοινών αξιών και την επίτευξη θετικού αντίκτυπου σε κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό επίπεδο. Η κινητήριος δύναμη πίσω από αυτές τις δραστηριότητες είναι το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα Giuseppe e Pericle Lavazza Foundation, που ιδρύθηκε το 2004 και έχει στο ενεργητικό του 30 έργα σε 19 χώρες από 3 ηπείρους από τότε.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Έκθεση Αειφορίας και η προσέγγιση στους ΣΒΑ

Υπογράφοντας την Ατζέντα 2030 των Ηνωμένων Εθνών και τους 17 Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, ο Όμιλος Lavazza ξεκίνησε ένα ταξίδι προς την ενσωμάτωση των αρχών της βιωσιμότητας σε όλες τις δραστηριότητες και τις διαδικασίες του. Αυτή η δέσμευση καταγράφεται με διαφανή τρόπο από το 2014, με τη δημοσίευση της Έκθεσης Αειφορίας.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

 

 

 

 

La reserva de ¡Tierra! Coffee Defenders

Η κοινότητα των barista και λάτρεων του καφέ στοχεύει στην υποστήριξη αγροτών και στη διάδοση της κουλτούρας καλού καφέ, στο όνομα της αειφορίας. Ανακαλύψτε την καθημερινή μας δέσμευση για έναν καλύτερο καφέ και ένα καλύτερο προϊόν, από τη φυτεία μέχρι το φλιτζάνι.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Coffee Study Program
Τέσσερις μαθητές σε ένα ταξίδι αειφορίας στην Δομινικανή Δημοκρατία.
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ