• Εκτύπωση
  • Σελιδοδείκτης

Μπαίνοντας San Tommaso 10 σημαίνει, επίσης, να πάτε πίσω στην ιστορία της Lavazza, μιας εταιρείας που έκανε τη δέσμευση για αριστεία και έρευνα την αληθινή κλίση της.

Ενώ η γωνιά του καφέ είναι το "επισκεπτήριο" του San Tommaso 10, με χαρμάνια για να διηγηθούν την ιστορία μας και τον ιστορικό πάγκο υποδέχεται τους επισκέπτες με δημιουργίες υψηλής κουζίνας που κερδίζουν τους ουρανίσκους, η προσεγμένη και φιλόξενη τραπεζαρία, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει 30 άτομα, προσφέρει μια εκ των έσω ματιά στην ιστορία της εστίασης Lavazza στις επικοινωνίες.



Στους τοίχους, οι πιο αντιπροσωπευτικές εικόνες - από Paulista σε Carmencita, καθώς και τα ημερολόγια που δημιούργησαν για μας οι μεγαλύτεροι φωτογράφοι του κόσμου, όπως οι Newton, Leibovitz και LaChapelle — αφηγούνται τον πολύπλευρο κόσμο του καφέ. Αυτό είναι ένα συναρπαστικό σκηνικό που, μεταφέροντας το πάθος μας και τη συνεχή εξέλιξη της γεύσης, αναδεικνύει όμορφα τις δημιουργίες του σεφ μας.

Σπαγγέτι με σησαμέλαιο, φρυγανισμένο ψωμί και σφαιροποιημένη σάλτσα αντσούγιας Σπαγγέτι με σησαμέλαιο, φρυγανισμένο ψωμί και σφαιροποιημένη σάλτσα αντσούγιας




Η σφαιροποίηση της αντζούγιας – χαρακτηριστική της αποδομημένης κουζίνας - καθιστά αυτό το πιάτο μια τέλεια σύζευξη παράδοσης και πειραματισμού.

Φρέσκα tagliolini με φρέσκο κρεμμυδάκι, ντοματίνια και καλαμάρια σε λάδι βασιλικού Φρέσκα tagliolini με φρέσκο κρεμμυδάκι, ντοματίνια και καλαμάρια σε λάδι βασιλικού




Αυτό το πιάτο έχει όλη τη φρεσκάδα του καλοκαιριού με τα χρώματα και τις γεύσεις της Μεσογείου.

Ριζότο με μανιτάρια πορτσίνι Ριζότο με μανιτάρια πορτσίνι




Ζωντανά αρώματα και γεμάτη γεύση για ένα πιάτο που τονίζει με αρμονικό τρόπο το έδαφος και την εποχικότητα.

Μοσχαρίσιο φιλέτο με σπανάκι και ντομάτα κονκασέ Φιλέτο με σπανάκι και ντομάτα κονκασέ




Όλη η παράδοση του Πιεμόντε για αυτό το ορεκτικό που είναι το τέλειο συνοδευτικό για κάθε εποχή.

Τόνος Τόνος κουνελιού




Μια τυπική συνταγή του Montferrat για ένα πιάτο που μπορείτε να απολαύσετε και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Αστακός Bellevue Αστακός Bellevue




Ένα από τα πιο απολαυστικά οστρακοειδή, ο αστακός παίρνει την κεντρική θέση στη σκηνή σε αυτή τη λεπτεπίλεπτη και μοναδική συνταγή.

Φιλέτα γλώσσας με κουκιά, μπιζέλια και μανιτάρια πορτσίνι Φιλέτα γλώσσας με κουκιά, μπιζέλια και μανιτάρια πορτσίνι




Υπάρχει η θάλασσα, η εξοχή και τα βουνά σε αυτή την καινοτόμο εκδοχή των φιλέτων γλώσσας, ένα χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και γεμάτο πρωτεΐνες πιάτο, που καλύπτει όλες σας τις διατροφικές ανάγκες.

Chateaubriand Chateaubriand φρέσκου τόνου




Ένα πιάτο με διεθνή γεύση, που μπορείτε να γευτείτε σε όλες τις εποχές.

Μοσχαρίσια φέτα του Πιεμόντε Φέτα κρέατος Μοσχαράκι του Πιεμόντε




Αυτή η συνταγή, η οποία οφείλει το όνομά της στο κομμάτι κρέατος (taglio φέτα στα ιταλικά) γίνεται με φιλέτο ή κόντρα φιλέτο βοδινού κρέατος αφού παρασκευασθεί και ξεχειλίζει από αίσθηση παραδοσιακής Πιεμοντέζικης μαγειρικής.

Σεμιφρέντο torroncino Σεμιφρέντο torroncino




Ένα λαχταριστό φρέσκο επιδόρπιο, μια λεπτεπίλεπτη εναλλακτική στο παγωτό.

Μαρέγκα φρούτων του δάσους Μαρέγκα Μαρέγκα φρούτων του δάσους




Ένα κομψό και εξαιρετικά νόστιμο επιδόρπιο που, με την απλή πολυτέλειά του, είναι ο νικητής για γευσιγνώστες κάθε ηλικίας.