• Εκτύπωση
  • Σελιδοδείκτης

ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Καινοτομία. Γεύση και πειραματισμός.

Περισσότερα

Ιστορία

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε στη Via San Tommaso 10, στο μπακάλικο του ιδρυτή, Luigi Lavazza.


Ανακαλύψτε την ιστορία μας


Coffee Design

Η δημιουργικότητα και η τεχνολογική καινοτομία του Ferran Adrià,

και η τεχνογνωσία του Κέντρου Εκπαίδευσής μας:

Αυτά είναι τα συστατικά των πολυσυζητημένων συνταγών του.
Ελάτε και ανακαλύψτε τα


Εκπαιδευτικό Κέντρο

Η μεγαλύτερη σχολή του καφέ στον κόσμο δοκιμάζει νέες μορφές γεύσης.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Ένας τόπος με ιστορία να πει: αυτό είναι το San Tommaso 10, ο τόπος όπου ξεκίνησε η ιστορία μας το 1895.

Εδώ, στο παντοπωλείο του στην καρδιά του Τορίνου, ο ιδρυτής της εταιρείας Luigi Lavazza έβαλε τις βάσεις για το μέλλον μας. Το πάθος του για τον καφέ, ο συνεχής πειραματισμός και η δημιουργία των πρώτων χαρμανιών σηματοδότησε μια ολοκληρωμένη επανάσταση στις προτιμήσεις και τις συνήθειες των καταναλωτών.

Το 1995 - έναν αιώνα αργότερα - η Lavazza ανοίγει ξανά τις πόρτες του ιστορικού αυτού τόπου, ονομάζοντας τον San Tommaso 10: μια γωνιά για καφέ, ένα εξαιρετικό εστιατόριο και ένα μέρος για να ακονίσετε τις αισθήσεις σας.

Πρόκειται για ένα εργαστήριο όπου, ακριβώς όπως και στο παρελθόν, η έμφαση στην έρευνα συνεχίζεται.
Δοκιμάστε τα ιστορικά χαρμάνια στη γωνία του καφέ.


Ανακαλύψτε εποχιακές συνταγές που δημιούργησαν οι σεφ μας στο εστιατόριο. Δοκιμάστε τις νέες ιδέες που εφευρέθηκαν στο Κέντρο Εκπαίδευσης Lavazza σε συνεργασία με κορυφαίους Ιταλούς και διεθνείς σεφ, όπως ο Ferran Adrià. Καινοτομία δημιουργώντας συνεχώς νέες ποικιλίες αφιερωμένες στους λάτρεις του καφέ.

Και, πάνω απ' όλα, ο καφές μας: η υπογραφή μας και η καρδιά μας, που συνδέουν το παρελθόν και το μέλλον, και ενώνουν την παράδοση και τον πειραματισμό.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το San Tommaso 10 αποτελεί το σύμβολο της αριστείας στον καφέ, ένα παράθυρο στον κόσμο μας, ένα σημείο που διατήρησε το πνεύμα και το πάθος του ιδρυτή μας και, πάνω απ' όλα, ένας ιδανικός χώρος για να προσφέρουμε μια πραγματική και πλήρη εμπειρία καφέ και γεύσης.