• Εκτύπωση
  • Σελιδοδείκτης

Εξαιρετικά χαρμάνια. Συναρπαστικές συνταγές και νέες υφές. Ειδικά συστατικά που μετατρέπουν τις μεθόδους παρασκευής και πολλαπλασιάζουν τις ευκαιρίες για να απολαύσετε έναν τέλειο καφέ.

Η γωνιά του καφέ στο San Tommaso 10 σας καλωσορίζει με τον ιστορικό πάγκο του, ενώ οι μηχανές του καφέ σάς μεταφέρουν μέσα από την ιστορία της τέχνης των χαρμανιών, που εφευρέθηκε από τον Luigi Lavazza. Εδώ η παρασκευή καφέ γίνεται μια αληθινή τέχνη, και η γευσιγνωσία μετατρέπεται σε μια στιγμή πραγματικής απόλαυσης.

Η ποιότητα ήταν ανέκαθεν κεντρική στο έργο μας, καθώς και η αναζήτηση για τις καλύτερες φυτείες καφέ, μαζί με την ιστορική εμπειρία μας στην επιλογή των μειγμάτων, πηγαίνει χέρι-χέρι με την επιθυμία μας να πειραματιστούμε και να καινοτομούμε.

Εδώ στο San Tommaso 10 τα πάντα ξεκινάνε με τρία χαρμάνια Lavazza που έγιναν ειδικά για καφετέριες - Gran Riserva, Top Class και Tierra Intenso - καθώς και το ντεκαφεϊνέ χαρμάνι με την υπογραφή Lavazza, το Dek.

Αντιπροσωπεύουν το καλύτερο και κάνουν τη γωνιά για καφέ στο San Tommaso 10 ένα must για τους λάτρεις του καφέ.

Καφές που αλλάζει υφή - στερεός σε ορισμένες περιπτώσεις, σφαιρικός σε άλλες, απρόβλεπτος σε άλλες ακόμα - είναι η ιδέα πίσω από τις συνταγές που δημιουργήθηκαν από την ομάδα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Lavazza, τη μεγαλύτερη σχολή καφέ στην Ιταλία και σε όλο τον κόσμο, καθώς και από τους κορυφαίους εκπροσώπους της υψηλής γαστρονομίας, όπως οι Ferran Adrià, Carlo Cracco, Davide Oldani και Massimo Bottura, οι οποίοι έχουν εργαστεί μαζί μας για πολλά χρόνια για να εφεύρουν νέες εκπλήξεις στο χώρο της γεύσης.

Το αποτέλεσμα; Σαράντα-πέντε εξαιρετικές σπεσιαλιτέ που περιστρέφονται γύρω από τον τέλειο καφέ Lavazza, έτοιμες να σας κερδίσουν με μια αμίμητη εμπειρία καφέ.

Η LAVAZZA ΕΠΑΝΕΦΕΥΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΕΣΠΡΕΣΟ.
ESPRESSOUNIQUE Η LAVAZZA ΕΠΑΝΕΦΕΥΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΕΣΠΡΕΣΟ.
Η Lavazza παρουσιάζει ένα σύμπαν νέων και πρωτότυπων σπεσιαλιτέ εσπρέσο.
ΚΑΦΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΕΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
ΧΑΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΚΟΚΚΟΥΣ ΚΑΦΕΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΛΕΣΕΤΕ ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ
Μια σειρά από λύσεις που μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις σερβιρίσματος εσπρέσο.
ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ
¡TIERRA! ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΡΙΣΤΕΙΑ
Τώρα διαθέσιμες για το καφέ ή το εστιατόριο σας: ένα χαρμάνι ποιότητας πλυμένων καφέδων Arabica από πιστοποιημένους βιώσιμους καλλιεργητές.