• Εκτύπωση
  • Σελιδοδείκτης

SALONE DEL GUSTO ΚΑΙ TERRA MADRE

Σε συνεργασία με το Slow Food

Μια δέσμευση για την Αφρική, την άμυνα της αειφορίας και η έμφαση στην ποιότητα είναι οι τρεις πυλώνες στους οποίους στηρίζεται η παρουσία της Lavazza στο Salone del Gusto e Terra Madre 2014. Η συνεργασία με τη Slow Food ξεκίνησε με το πρώτο Salone del Gusto το 1996 και κορυφώνεται σε αυτή την δέκατη έκδοση της διεθνούς εκδήλωσης καλού φαγητού και κρασιού κατά την οποία η Lavazza ανέκαθεν έπαιζε σημαντικό ρόλο.

Το έργο Ημερολόγιο Lavazza θα περιγραφεί στο κοινό στο Salone del Gusto από τους Steve McCurry και Giuseppe Lavazza, Αντιπρόεδρο του Ομίλου, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου «Δέκα χιλιάδες κήποι τροφίμων για το μέλλον της Αφρικής» (23 Οκτωβρίου, 15:00, Sala Gialla) και, επίσης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης μεταξύ των Mario Calabresi, αρχισυντάκτη της καθημερινής εφημερίδας La Stampa, φωτογράφο και Francesca Lavazza, Διευθυντή Εταιρικής Εικόνας του Ομίλου (24 Οκτωβρίου, 18:00, Χώρος "La Stampa").

Κατά τη διάρκεια του Salone del Gusto e Terra Madre 2014, ο Steve McCurry θα είναι επίσης διαθέσιμος στον Χώρο Lavazza για να υπογράψει αντίτυπα του ημερολογίου προς πώληση σε μια περιορισμένη έκδοση για την υποστήριξη του έργου "10.000 κήποι τροφίμων στην Αφρική" του έργου.

Οι εικόνες του Ημερολογίου Lavazza 2015 προσφέρουν το ιδανικό σκηνικό για να απολαύσετε ένα φλιτζάνι ¡Tierra! και Kafa στον χώρο Lavazza (Περίπτερο 2), όπου τα πάντα είναι σχετικά με το έργο "The Earth Defenders" και τη συνεχή δέσμευση της εταιρείας στην ποιότητα και την αειφορία.