• Εκτύπωση
  • Σελιδοδείκτης

ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΚΟΛΦ OPEN D’ITALIA

Η Lavazza είναι ο κύριος χορηγός της 70ης έκδοσης

Περισσότερα

Μάθετε περισσότερα στη σελίδα Lavazza στο Facebook. GO

Μόλις λίγους μήνες μετά την επιτυχημένη συνεργασία της με τον διάσημο τουρνουά τένις του Γουίμπλεντον - όπου είναι ο επίσημος καφέ - η Lavazza επανήλθε με μια άλλη συνεργασία σε άλλη σημαντική αθλητική εκδήλωση, αυτή τη φορά του γκολφ, ένα άθλημα που βιώνει σήμερα μια πραγματική έκρηξη στην Ιταλία, με περισσότερους από 100.000 παίκτες.

Η Lavazza είναι κύριος χορηγός του 70 ου Open d'Italia Lindt.. Το τουρνουά είναι η μεγαλύτερη διεθνής βιτρίνα του γκολφ στην Ιταλία, και είναι, επίσης, το Ιταλικό σκέλος του υψηλού κύρους European Tour.

Το Open θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 22 Σεπτεμβρίου 2013 στο Τορίνο, στο Circolo Golf Τορίνου La Mandria. Το γήπεδο είναι ένα από τα καλύτερα στην Ιταλία, και έχει παραγάγει μεγάλα ταλέντα, συμπεριλαμβανομένων των αδελφών Edoardo και Francesco Molinari.

Η Lavazza θα συμμετάσχει στο Open d'Italia ως κύριος χορηγός και επίσημος προμηθευτής, με περίπτερα καφέ που βρίσκονται γύρω από το γήπεδο στη λέσχη του γκολφ.

Το χωριό λιανικής θα περιλαμβάνει ένα καφέ που θα σερβίρει μια μεγάλη ποικιλία ροφημάτων, από το κλασικό εσπρέσο μέχρι πιο δημιουργικές συνταγές, όπως το Lavazza Cappuccino Open 2013, ένα ειδικό ρόφημα που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για την εκδήλωση αυτή. Το Lavazza Village έχει ένα πρωτότυπο σχεδιασμό, με τη μορφή μιας τεράστιας μπάλας του γκολφ, κοντά στη 12η τρύπα. Είναι μια φιλόξενη περιοχή όπου οι λάτρεις του γκολφ βλέποντας τους παίκτες από την πλευρά του γηπέδου μπορούν να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό διάλειμμα. Στο Lavazza Lounge στο χωριό φιλοξενίας, θα υπάρξουν συναντήσεις και συνεντεύξεις Τύπου με τα αστέρια του τουρνουά.

Η χορηγία αντικατοπτρίζει τις αξίες της ευγενούς άμιλλας, της αριστείας και την παράδοση, την οποία συμμερίζονται η Lavazza και το Open d’Italia, και υπογραμμίζει επίσης την επιθυμία να προσφέρει στο κοινό την απόλυτη εμπειρία της τυπικής Ιταλικής φιλοξενίας της οποίας ο καφές Lavazza είναι ένα διεθνές έμβλημα.