• Εκτύπωση
  • Σελιδοδείκτης

Η LAVAZZA ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟ GRAND SLAM

Δύο κόσμοι έρχονται μαζί για να προσφέρουν συναρπαστική ψυχαγωγία

Η Lavazza γιορτάζει το σπουδαίο τένις, και οι Ιταλοί απολαμβάνουν τη γεύση της νίκης. Μετά το διάλειμμα για καφέ στο Wimbledon το 2011, φέτος είδε το εσπρέσο Lavazza να φθάνει στα χωμάτινα γήπεδα του Roland Garros και στα καθίσματα του U.S. Open.

Το φετινό U.S. Open ήταν μια τυχερή συνεργασία και είδε το αστέρι της Ιταλίας σε έναν εξαιρετικά παθιασμένο τελικό, που έληξε με τη Flavia Pennetta στο βάθρο του νικητή.

Χάρη στην Lavazza, ο καφές - ένα εξ ολοκλήρου ιταλικό τελετουργικό που προσδιορίζει το Bel Paese και για το οποίο οι Ιταλοί είναι περήφανοι - τώρα ενσαρκώνει επίσης τα διαλείμματα εκείνων που, μεταξύ των σετ, απολαμβάνουν το πιο διάσημο τουρνουά τένις του κόσμου: το Grand Slam.

Αυτός είναι ο λόγος που η Lavazza έχει δώσει πάντα μεγάλη προσοχή στη γλώσσα του πάθους.


"Μοιραζόμαστε πολλές κοινές αξίες, όπως η παράδοση, η καινοτομία, τελετουργίες, τη διεθνή απήχηση και το πάθος πάνω από όλα."

Παράθεση από τον Giuseppe Lavazza


Η Lavazza και το τένις
Και γι 'αυτόν ακριβώς το λόγο ήταν που Lavazza υπέγραψε μια αποκλειστική συνεργασία με τρία από τα τέσσερα τουρνουά Grand Slam.

Πάνω από 2 εκατομμύρια λάτρεις του τένις μπορούν τώρα να δοκιμάσουν έναν πραγματικό ιταλικό εσπρέσο στην πιο αθλητική εκδοχή του, σχεδιασμένο για όποιον θέλει να απολαύσει το τελετουργικό ενός καλού καφέ χωρίς να χάσει μια μόνο στιγμή στο γήπεδο.


"Οι συμφωνίες με το Wimbledon, το U.S. Open και τώρα επίσης με το Roland Garros έχουν μια σημασία που εκτείνεται πολύ πέρα από μια επιχειρηματική συνεργασία [...]. Οι δύο κόσμοι του καφέ και του σπουδαίου τένις είναι περισσότερο συμπληρωματικοί από όσο θα μπορούσε κανείς να φανταστεί."

Παράθεση από τον Giuseppe Lavazza


Η Lavazza και το τένις

Επιπλέον, χάρη στη συνεργασία με την Caroline Wozniacki, πρεσβευτή της μάρκας στο Grand Slam, η Lavazza ετοιμάζεται να γίνει ο επίσημος καφές για τους λάτρεις του καφέ σε όλο τον κόσμο.

Επειδή υπάρχουν περισσότερα να γευτείτε σε ένα φλιτζάνι καφέ.