• Εκτύπωση
  • Σελιδοδείκτης

ΑΝΟΊΓΕΙ ΣΤΟ ΜΙΛΆΝΟ ΤΟ ΝΈΟ FLAGSHIP STORE

Μια συναρπαστική και πολυαισθητηριακή διαδρομή για την απόλαυση ενός καφέ «όπως δεν τον είδατε ποτέ».

Η τέχνη του καφέ βρίσκει μια νέα μορφή έκφρασης μέσα από την πολυαισθητηριακή διαδρομή του νέου Flagship Store Lavazza. Ένας χώρος που διακρίνεται για το συναρπαστικό και σύγχρονο του στυλ για έναν καφέ «όπως δεν τον είδατε ποτέ».

Στις 19 Σεπτεμβρίου ανοίγει στο Μιλάνο στην Piazza San Fedele το νέο Flagship Store Lavazza. Ένα εκλεκτικό περιβάλλον, που σας προσκαλεί σε μια απόλυτη εμπειρία του καφέ, διαχωρισμένο σε τέσσερις χώρους μέσα από τους οποίους η Lavazza αφηγείται και προσφέρει όλες τις αποχρώσεις του καφέ της.

«Το άνοιγμα του Store στην πόλη του Μιλάνου, η οποία τα τελευταία χρόνια έγινε σημείο αναφοράς για την Ιταλία ανά τον κόσμο, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος μιας στρατηγικής διεθνούς οράματος, και που έχει τον σημαντικό και απαιτητικό στόχο να συμβάλει στην ανανέωση της εικόνας του brand υλοποιώντας την πρώτη φάση που προβλέπει τη δημιουργία νέων Store στις βασικές αγορές - κλειδιά της εταιρείας.» - Giuseppe Lavazza, Αντιπρόεδρος της Lavazza

«Πιστεύουμε ακράδαντα σε αυτό το project που έχει σκοπό να προσφέρει σε όλους την ευκαιρία να βιώσουν ό,τι καλύτερο έχει να δώσει ο κόσμος του καφέ Lavazza. Οι πρωτότυπες φόρμες του Coffee Design, που έχουν δημιουργηθεί ενώνοντας την βαθιά τεχνογνωσία, αποκτημένη μέσα από τον πειραματισμό, και τον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας, θα συναρπάσουν το κοινό σε έναν χώρο που εκφράζει, μέσα από το κάθε του στοιχείο, την ιστορία και την ψυχή της εταιρείας που πάντοτε δεσμευόταν στο να διαδώσει την γνήσια ιταλική παράδοση του καφέ με ένα συνεχές βλέμμα προς το μέλλον και την καινοτομία.» - Marco Lavazza, Αντιπρόεδρος της Lavazza


Flagship Lavazza

Το ταξίδι στον κόσμο του καφέ ξεκινά στον χώρο του Coffee Design, ένας νέος κλάδος όπου το αβάν-γκαρντ food design συναντά τον καφέ σε νέους, συναρπαστικούς συνδυασμούς γεύσης, δημιουργημένους μέσα από την συνεργασία με σημαντικούς σεφ διεθνούς προφίλ.
Ένα πραγματικό cooking show που δίνει πνοή σε θεαματικές γαστρονομικές καινοτομίες όπως μους, καφές χαβιάρι, Coffetail και απρόσμενες γεύσεις για νέες γευστικές αισθήσεις.

Στον χώρο Fresh Roasted το κοινό θα έχει την δυνατότητα να ανακαλύψει την τέχνη του καβουρδίσματος και του χαρμανιού, που ο ιδρυτής Luigi Lavazza εισήγαγε το 1859. Οι πελάτες μπορούν να παρακολουθήσουν την μεταμόρφωση των κόκκων μέσα στην ειδική μηχανή καβουρδίσματος και στη συνέχεια θα μπορούν να γευτούν και να αγοράσουν καφέ από τις καλύτερες επιλογές μοναδικής προέλευσης και χαρμανιών.

Στην Γωνία της Καφετέριας θα μπορούν να απολαύσουν τα εκλεκτά χαρμάνια Lavazza μέσα από ιστορικές συνταγές και νέες τοπικές επανερμηνείες του εσπρέσο.

Τέλος, ο χώρος Slow Coffee, είναι αφιερωμένος στην μαγεία των μεταμορφώσεων που αναδεικνύουν την αριστεία των καφέδων μοναδικής προέλευσης και των χαρμανιώνμέσα από διάφορα συστήματα εκχύλισης, από το syphon ως το Chemex, από το cold-brew μέχρι την κλασική μηχανή moka.

Για μια ολοκληρωμένη εμπειρία, η πρόταση food: χάρη στις συμβουλές του φημισμένου σεφ Albert Adrià, η παραδοσιακή ιταλική κουζίνα επανερμηνεύεται σε μορφή small bites με υλικά άριστης ποιότητας.

Μια νέα ευκαιρία που δεν πρέπει να χαθεί από κανέναν για μια εμπειρία καφέ Lavazza μέσα από μια διαδρομή που αγκαλιάζει και ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις.