• Εκτύπωση
  • Σελιδοδείκτης

120 ΧΡΟΝΙΑ ΣΗΜΕΙΩΝ, ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ, ΜΗΝΥΜΑΤΩΝ

Lavazza και Σχεδιασμός: το "εργοστάσιο του σύγχρονου στυλ"

Περισσότερα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ LAVAZZA

 

Από την καμπάνια Carmencita μέχρι την καμπάνια Lavazza Paradiso: ανακαλύψτε τις τηλεοπτικές διαφημίσεις που καθιέρωσαν τις πιο δημοφιλείς προσωπικότητες Lavazza. ΜΕΤΑΒΑΣΗ

Γραφικά, σχεδιασμός προϊόντος, συσκευασία, επικοινωνίες και συντονισμένη εικόνα. Με της δημιουργική, πειραματική της προσέγγιση η Lavazza έχει αναπτύξει τη δική της, πολύ προσωπική προσέγγιση για το σχεδιασμό, που έχει μετατρέψει το σύνολο της εταιρείας σε ένα εργαστήριο σύγχρονου στυλ, φιλοσοφίας και τρόπου ζωής, μια εταιρεία που σημαίνει κάτι περισσότερο από απλά προϊόντα.
Χάρη σε αυτή την προσέγγιση και τη συνεργασία της με τους κορυφαίους σχεδιαστές, η Lavazza έχει σταδιακά δημιουργήσει τη δική της πολύ χαρακτηριστική εικόνα, που την καθιστά μοναδική στην ιταλική και τη διεθνή σκηνή.

Από τις αφίσες, τη συσκευασία και τους χαρακτήρες του Armando Testa, την καφετιέρα Carmencita από τον Marco Zanuso, τις μηχανές Espresso Point από τον Pininfarina, τις κούπες του Claudio Caramel που εμπνεύστηκε από το «Α» της μάρκας, τα ημερολόγια από τους μεγάλους φωτογράφους, το ισοθερμικό φλιτζάνι καφέ Chicco του Matteo Thun, μέχρι τη συλλογή Lavazza Design Paradiso και το Coffee Design, στα χέρια των κορυφαίων σεφ του σήμερα.
Μεταβείτε στην γκαλερί που απεικονίζει τα βασικά στάδια της ιστορίας του σχεδιασμού Lavazza.

Lavazza Design Paradiso

Το Lavazza Design Paradiso είναι ένα χαρούμενο έργο, μια σειρά από αντικείμενα που σχεδιάστηκαν ως δώρα και δημιουργήθηκαν με ένα χαμόγελο. Η έμπνευση προήλθε από την αξιοσημείωτη επιτυχία της καμπάνιας Paradiso Lavazza, και ακολούθησε το ίδιο παιχνιδιάρικο, διασκεδαστικό πνεύμα της ίδιας της καμπάνιας.

 

Δέκα σχεδιαστές δημιούργησαν δέκα καθημερινά αντικείμενα που ταιριάζουν απόλυτα οπουδήποτε, από τα πιο πολυτελή και καταπληκτικά σκηνικά μέχρι μια συνηθισμένη κουζίνα.
Ανακαλύψτε όλα τα αντικείμενα Lavazza Design Paradiso και τους σχεδιαστές στην γκαλερί φωτογραφιών.