• Εκτύπωση
  • Σελιδοδείκτης

ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΣΠΡΕΣΟ

Μηχανές Lavazza Design: εσπρέσο που κάνετε μόνοι σας από τη Lavazza

Περισσότερα

A MODO MIO FAVOLA

Ανακαλύψτε τη νέα μηχανή Lavazza A Modo Mio: A Modo Mio Favola, σχεδιασμένη από τον Henrik Otto και κατασκευασμένη από τη Electrolux.

Η Lavazza εγγυάται πάντα την ποιότητα του καφέ της σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, έως και τη συσκευασία. Το έργο Σχεδιασμός Μηχανημάτων ξεκίνησε με σκοπό την επέκταση αυτής της εγγύησης στην κρίσιμη φάση της παρασκευής.

Η Lavazza, σε συνεργασία με κορυφαίους Ιταλούς σχεδιαστές και ειδικευμένους τεχνικούς, έχει δημιουργήσει και αναπτύξει τεχνολογίες και συστήματα που προορίζονται να φέρουν τον αυθεντικό ιταλικό εσπρέσο στα σπίτια και τους χώρους εργασίας σε όλο τον κόσμο.

"Το έργο Σχεδιασμός Μηχανημάτων είναι τώρα περισσότερο από είκοσι ετών, αλλά φαίνεται σαν να ξεκίνησε χθες. Αναζωογονείται συνεχώς από την επιθυμία έκφρασης δημιουργικότητας, με σχήματα, χρώματα και τα μηνύματα που συχνά προλαβαίνουν το περιεχόμενο του σχεδιασμού. "Το έργο κινείται από τη φαντασία - πάντα μια βασική απαίτηση και το αγαπημένο συστατικό της Lavazza" Giuseppe Lavazza, Αντιπρόεδρος της Lavazza.

Το εσπρέσο προέρχεται από μια πολύπλοκη αλχημεία, η οποία μετατρέπει έναν καρπό της φύσης σε ένα μοναδικό, γεμάτο σώμα, αρωματικό ρόφημα.

Χάρη στο έργο Σχεδιασμός Μηχανημάτων, αυτή η αλχημεία είναι στη διάθεση όλων: τώρα μπορείτε να ετοιμάσετε το δικό σας εσπρέσο, ακριβώς με τον τρόπο που πρέπει, ανά πάσα στιγμή, χάρη σε ένα αυτόματο μηχάνημα και ειδικές κάψουλες που περιέχουν την ιδανική ποσότητα αλεσμένου καφέ, που διατηρείται φρέσκος και ανέπαφος μέχρι να ανοιχτεί.

Οι πρώτες μηχανές παρήχθησαν κατά το δεύτερο μισό της δεκαετίας του '80, χάρη σε μια αποκλειστική βιομηχανική καινοτομία: είναι τα συστήματα εσπρέσο για χώρους εργασίας και δημόσιους χώρους.
Το 2007, κυκλοφόρησαν τα οικιακά συστήματα, καθώς οι κάψουλες μπήκαν για πώληση σε σούπερ μάρκετ.

Το έργο σε αριθμούς:
• 3 συστήματα: Espresso Point, BLUE, A Modo Mio
• 20 δισεκατομμύρια φλιτζάνια καφέ που απολαύσατε σε χώρους εργασίας και σπίτια
• 19 μοντέλα μηχανών εσπρέσο
• 211 διαφορετικά χρώματα, αξεσουάρ και λειτουργίες
• 12 σχεδιαστές, μηχανικοί και τεχνικοί
• περίπου 3.000.000 μηχανές καφέ σε σπίτια και γραφεία
• 88 χώρες σε όλο τον κόσμο