• Εκτύπωση
  • Σελιδοδείκτης

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΓΙΑ ΜΠΑΡ ΚΑΙ ΚΑΦΕ

Συλλογή Lavazza Design, ένα απαράμιλλο στυλ

Περισσότερα

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα προϊόντα Ho.Re.Ca και αξεσουάρ, πηγαίνετε στην ειδική ενότητα.

Για τους Ιταλούς, η απόλαυση του καφέ στο μπαρ είναι μια τελετουργία: είτε μόνοι είτε με φίλους, είναι μια από τις εμβληματικές στιγμές της ημέρας. Αυτός είναι ο λόγος που η Lavazza έδινε πάντα μεγάλη προσοχή στον τομέα Ho.Re.Ca, προσφέροντας ολική ποιότητα, όχι μόνο για το προϊόν, αλλά και σε σχέση με τη δημόσια εικόνα της.

Αυτό είναι το πνεύμα πίσω από τη Design Collection: μια σειρά αντικειμένων Lavazza που προορίζονται για τη στήριξη της λιανικής πώλησης και το σερβίρισμα του αυθεντικού ιταλικού εσπρέσο.

Η συλλογή, που δημιουργήθηκε από μια ομάδα νέων σχεδιαστών υψηλού επιπέδου, είναι εμπνευσμένη από την προσοχή στη λεπτομέρεια, μια «αίσθηση οικογένειας», και την προσεκτικά συντονισμένη ταυτότητα του στυλ, του σχήματος και των υλικών που χρησιμοποιούνται. Η εξαιρετική απλότητα της σειράς ταιριάζει με την κομψότητα της συλλογής, κατασκευασμένης από κομψά, ανθεκτικά στη φθορά υλικά που συνδυάζουν την ελκυστική εμφάνιση με την πρακτικότητα, τη γεύση του καφέ Lavazza και το μοναδικό στυλ της εταιρείας.