• Εκτύπωση
  • Σελιδοδείκτης

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Μια συνεχής αναζήτηση για τα πιο αποτελεσματικά, φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και λύσεις

Ο καφές είναι ένα ευαίσθητο προϊόν, ευαίσθητο στο φως, την υγρασία και το οξυγόνο. Η συσκευασία είναι, συνεπώς, ουσιώδης, προκειμένου να διατηρηθεί η ποιότητά του για μεγάλο χρονικό διάστημα και να εξασφαλιστεί η ασφάλεια τροφίμων.
Το τμήμα Ε&Α εργάζεται διαρκώς για την ανάπτυξη νέων λύσεων που συνδυάζουν τις εγγυήσεις για το προϊόν, καινοτομία και οικολογική συμβατότητα. Πάνω απ' όλα, η εστίαση της προσοχής τους είναι στις περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Οι LCA (αξιολογήσεις του κύκλου ζωής) χρησιμοποιούνται ως τεχνικά και επιστημονικά εργαλεία για την αξιολόγηση των περιβαλλοντικών επιδόσεων των υλικών συσκευασίας που χρησιμοποιούνται σε όλη την αλυσίδα παραγωγής, με στόχο τη βελτίωσή τους από οικολογική άποψη. Αυτό περιλαμβάνει επίσης τη συνεργασία των διαφόρων προμηθευτών.
Το Τμήμα έχει επίσης το πλεονέκτημα ενός εργαστηρίου δοκιμής υλικών, εξοπλισμένου με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας που απαιτείται για το χαρακτηρισμό των υλικών συσκευασίας.