• Εκτύπωση
  • Σελιδοδείκτης

Σύμφωνα με τη Lavazza, η ποιότητα δεν είναι «ελεγχόμενη», αλλά «χτίζεται». Πρόκειται για μια ενεργητική διαδικασία που επαναλαμβάνεται κάθε μέρα και περιλαμβάνει τους πάντες και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος κάθε φάσης της παραγωγής. Πολύ απλά, είναι ο μόνος τρόπος εργασίας που γνωρίζουμε.

Οι άνθρωποί μας αγαπούν τη δουλειά τους και δεν σταματούν με την πρώτη απάντηση στις ερωτήσεις τους. Πρωτοποριακές τεχνικές που εφαρμόζονται με καινοτόμο τρόπο: αυτές ήταν πάντα οι βασικές αρχές της μεθόδου μας, ακόμη και τότε που ο Luigi Lavazza επένδυσε σε αυτό που ήταν εκείνη τη στιγμή το πιο σύγχρονο καφεκοπτείο του κόσμου, και εφηύρε μια εντελώς νέα μορφή συσκευασίας, προκειμένου να παράγει περισσότερο καφέ καλύτερης ποιότητας, να τον αποθηκεύσει για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και να τον διανείμει πιο μακριά.

Η ποιότητα Lavazza χτίζεται κάθε μέρα, χάρη στη συνεχή προσοχή των τεχνικών Research & Development, που είναι αυτοί που καταρτίζουν και διατηρούν τις διαδικασίες που ελέγχουν κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας, μέχρι τη στιγμή που ο καφές φτάνει στο φλιτζάνι:

  • με την επιλογή των παρτίδων
  • με το καβούρδισμα
  • με την ανάμειξη και την άλεση
  • με τη δοκιμή του τελικού προϊόντος
  • με τον σχεδιασμό της συσκευασίας
  • με τη διανομή των προϊόντων
  • με την εκπαίδευση των baristas (μέσω του Training Center)
  • με τη σχεδίαση των συστημάτων εσπρέσο
ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Εκπαιδευτικό κέντρο
Πίσω από κάθε χαρμάνι και σύστημα εσπρέσο Lavazza υπάρχει προστιθέμενη αξία που κάνει την προσφορά μας μοναδική.
ΕΡΕΥΝΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΕΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΚΚΟ ΣΤΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ
Γραμμή παραγωγής
Το τμήμα Ε&Α ελέγχει ολόκληρη την αλυσίδα παραγωγής, ξεκινώντας από την επιλογή της μεθόδου συγκομιδής.
ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕ
Τα συστήματα εσπρέσο μας, που απαιτούν μόνο την εισαγωγή μιας κάψουλας για την παραγωγή υψηλής ποιότητας ιταλικού εσπρέσο, γίνονται όλο και πιο δημοφιλή σε ολόκληρο τον κόσμο.
ΕΡΕΥΝΑ ΣΕ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
Ο καφές είναι ευαίσθητο προϊόν, στο φως, την υγρασία και το οξυγόνο. Η συσκευασία είναι, συνεπώς, ουσιώδης για να διατηρηθεί η ποιότητά του για μεγάλο χρονικό διάστημα.