x

ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

Η δεκαετία του εβδομήντα σηματοδότησε μια δύσκολη περίοδο για την
Ιταλική οικονομία.

  • Beppe Lavazza, 1968
  • Φωτογραφίες του Giuseppe (Beppe) Lavazza - Ταξίδι στη Βραζιλία με το γιο του Emilio, 1970
  • Pericle Lavazza στο εργαστήριο γευσιγνωσίας, 1960
  • Pericle Lavazza στο Τμήμα Ελέγχου Ποιότητας, 1970
  • Ταξίδι του Emilio Lavazza στη Βραζιλία με τον Pericle, 1970

Beppe Lavazza, 1968

Φωτογραφίες του Giuseppe (Beppe) Lavazza - Ταξίδι στη Βραζιλία με το γιο του Emilio, 1970

Pericle Lavazza στο εργαστήριο γευσιγνωσίας, 1960

Pericle Lavazza στο Τμήμα Ελέγχου Ποιότητας, 1970

Ταξίδι του Emilio Lavazza στη Βραζιλία με τον Pericle, 1970

1970-1971 βιβλίο αποθήκης και σημειωματάριο Emilio Lavazza

Η κατανάλωση καφέ μειώθηκε επίσης. Είναι ακριβώς κατά τη διάρκεια των περιόδων κρίσης που χρειάζεται καινοτομία.
#καινοτομία

Μετά το Pergamin και το κουτί, το πακέτο σε κενό έφερε το πλήρες άρωμα του καφέ Lavazza στα ιταλικά σπίτια.

Ο πρώτος καφές που συσκευάστηκε με τον τρόπο αυτό για τη λιανική πώληση, το 1971, ήταν ο Qualità Rossa, που είναι ακόμα και σήμερα ένα από τα αγαπημένα χαρμάνια των Ιταλών.

Qualità Rossa - Συσκευασία - 1971
Παραπομπή

Οι προοδευτικές μελέτες και έρευνες.

Λογότυπο - “Il caffè espresso al bar la macchina espresso” - 1983

Και δεν είναι μόνο αυτό. Η μεγαλύτερη σχολή καφέ στον κόσμο που υπάρχει σήμερα δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το 1979, υπό από το όνομα Luigi Lavazza Κέντρο Μελετών και Έρευνας για τον καφέ.

Σήμερα, το Κέντρο Εκπαίδευσης Lavazza συνεχίζει να παρέχει κατάρτιση και να προωθεί την καινοτομία και τη διάδοση της κουλτούρας του εσπρέσο σε όλο τον κόσμο.

Κέντρο Εκπαίδευσης - αίθουσα συνεδριάσεων 1

Σκίτσα διαφημίσεων με τον ηθοποιό Nino Manfredi