
Στην έδρα του Corso Novara, η Lavazza χτίζει το μεγάλο της καφεκοπτείο. Το πρωτοποριακό και πιο αποτελεσματικό σύστημα κάθετης επεξεργασίας επέτρεψε τη μεταποίηση πάνω από 40.000 κιλών καφέ την ημέρα: αυτή ήταν μια απόλυτη καινοτομία για την Ιταλία.
Δύο χρόνια αργότερα, το 1959, κυκλοφορήσαμε τον πρώτο καφέ ντεκαφεϊνέ Lavazza: Δεκέμβριος
Η σωστή στιγμή για να αναπτυχθούμε.
Η βιομηχανική ανάπτυξη μας συνεχίστηκε με το άνοιγμα, το 1965, του μεγαλύτερου καφεκοπτείου στην Ευρώπη, στο Settimo Torinese.