• Εκτύπωση
  • Σελιδοδείκτης

ΝΤΙΖΑΪΝ ΚΑΦΕ, Ο ΚΑΦΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙ

Η δημιουργικότητα και η καινοτομία σάς πάνε πέρα από το φλιτζάνι.

Το Coffee Design είναι σχεδιασμός τροφίμων για τον καφέ. Μέχρι πριν από λίγα χρόνια, αυτό το πεδίο ούτε που υπήρχε, αλλά η Lavazza μετέτρεψε το coffee design σε μια νοστιμότατη μορφή τέχνης που θα σας εκπλήξει. Μέσα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Lavazza υπάρχει ένα εργαστήριο αφιερωμένο αποκλειστικά στο Coffee Design. Ροφήματα με βάση το εσπρέσο, όπου η ομάδα αναπτύσσει καινοτόμα προϊόντα και πειραματίζεται με νέους συνδυασμούς γεύσεων, τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή και το σερβίρισμα του καφέ.

 

Ο αιώνας εμπειρίας και δημιουργικής διάθεσης της Lavazza έδωσαν την ώθηση για αυτή τη συναρπαστική περιπέτεια. Η έρευνα που διεξάγεται στο Κέντρο Εκπαίδευσης έχει μετατραπεί σε μια ολόκληρη σειρά από αξιόλογες ιδέες να μετατρέπονται σε πραγματικότητα. Τα πρώτα βήματα προς το Coffee Design έγιναν το 1998, όταν η ομάδα στο Κέντρο Εκπαίδευσης κλήθηκε να δημιουργήσει νέες συνταγές με βάση τον καφέ για το μενού στο San Tommaso 10.

Από τότε, οι εργασίες συνεχίστηκαν με τη δημιουργία των σιροπιών, milk texture και άλλων παρασκευασμάτων που ανήκουν στην πρώτη σειρά Lavazza δημιουργικών συνταγών, I Piaceri del Caffè, και την ανάπτυξη άλλων, πιο εξελιγμένων σπεσιαλιτέ.

 

Οι συνταγές Coffee Design είναι το αποτέλεσμα μιας μεγάλης ομαδικής προσπάθειας όπου εμπλέκονται πρωτοπόροι σεφ με ισχυρό προφίλ, περιλαμβανομένων των Ferran Adrià, Davide Oldani, Carlo Cracco, που εργάζονται παράλληλα με μια ομάδα σχεδιαστών και ζαχαροπλαστών.

 

Το 2010, το Εκπαιδευτικό Κέντρο άρχισε, επίσης, να εργάζεται σε ιδέες για φαγητά και ποτά στα μενού του, των καφέ Il Caffè di Roma and Espression.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΦΕ
ΟΙ ΣΠΕΣΙΑΛΙΤΕ ΧΙΛΙΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΦΕ
Οι αποκλειστικές συνταγές του Coffee Design που σας φέρνει το Κέντρο Εκπαίδευσης Lavazza.
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΦΕ
ΤΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΦΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα εργαλεία που αναπτύχθηκαν από το Κέντρο Εκπαίδευσης Lavazza για την παρασκευή και το σερβίρισμα των σπεσιαλιτέ Coffee Design.
ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΤΟΠΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΕΝΑ ΙΤΑΛΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ
Πέντε τοπικές συνταγές του εσπρέσο ερμηνεύονται εκ νέου από το Κέντρο Εκπαίδευσης.