• Εκτύπωση
  • Σελιδοδείκτης

CARLO CRACCO

Οι σεφ που έχουν επιλέξει Lavazza για τα εστιατόριά τους

Γεννημένος στη Βιτσέντζα, το 1965, ο Carlo Cracco παρακολούθησε ξενοδοχειακή σχολή και σχολή επιχειρήσεων εστίασης, στι Recoaro Terme.
Το 1986, ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα δουλεύοντας με τον Gualtiero Marchesi στο Μιλάνο, στο πρώτο ιταλικό εστιατόριο που είχε βραβευτεί με τρία αστέρια Michelin.
Για τα επόμενα τρία χρόνια έζησε στη Γαλλία, όπου εργάστηκε με τον Alain Ducasse (Hotel Paris) και τον Lucas Carton (Παρίσι, Senderens).
Ο Cracco τελικά επέστρεψε στην Ιταλία και εργάζεται ως σεφ στο Enoteca Pinchiorri στη Φλωρεντία. Υπό την καθοδήγησή του, το εστιατόριο βραβεύτηκε με τρία αστέρια Michelin. Ο Gualtiero Marchesi τον κάλεσε να επιστρέψει για το άνοιγμα του εστιατορίου του στο L'Albereta Erbusco (Μπρέσια), όπου ο Cracco εργάστηκε ως σεφ για τα επόμενα τρία χρόνια.
Το 2011 έγινε ένα από τα πρόσωπα στο MasterChef Italia, το γνωστό τηλεοπτικό reality για επίδοξους σεφ, μαζί με τον Joe Bastianich και τον Bruno Barbieri.
Σε συνεργασία με την Lavazza, ο Carlo Cracco δημιούργησε το Coffee Lens.

Ανακαλύψτε το εστιατόριο του Carlo Cracco:

Ristorante Cracco
Via Victor Hugo, 4
20123 Milano (MI)
Τηλ: +39 02 876774
Κιν: 335 1635738
Fax: 02 861040
e-mail: info@ristorantecracco.it

Ανακαλύψτε τα σπουδαία εστιατόρια που έχουν επιλέξει Lavazza.