• Εκτύπωση
  • Σελιδοδείκτης

ANTONINO CANNAVACCIUOLO

Οι σεφ που έχουν επιλέξει Lavazza για τα εστιατόριά τους

Ο Antonino Cannavacciuolo, αρχικά από το Sorrento, ξεκίνησε την καριέρα του στην μαγειρική σε κλασικά γαλλικά εστιατόρια τριών αστέρων. Ο Antonino προέρχεται από μια γαστρονομική οικογένεια, και θεωρεί το επάγγελμά του μια έκφραση ζωής. Κάθε πιάτο θα πρέπει να είναι μια εμπειρία που είναι αδύνατο να επαναληφθεί. Κάθε συνταγή που αφήνει την κουζίνα του είναι γεμάτη με άρωμα, χρώμα και ζωή της Μεσογείου. Από το 2000, ο Antonino διαχειρίζεται τη Villa Crespi μαζί με τη σύζυγό του Cinzia Primatesta: η διεθνής επιτυχία τους έχει βραβευτεί με δύο αστέρια Michelin

Ανακαλύψτε το εστιατόριο του Antonino Cannavacciuolo:

Hotel Ristorante Villa Crespi
Via G. Fava, 18
Orta San Giulio (NO)
Τηλ. +39 0322 911902
www.hotelvillacrespi.it

Ανακαλύψτε τα σπουδαία εστιατόρια που έχουν επιλέξει Lavazza.