• Εκτύπωση
  • Σελιδοδείκτης

ALESSANDRO BOGLIONE

Οι σεφ που έχουν επιλέξει Lavazza για τα εστιατόριά τους

Γεννημένος το 1972, μετά την ολοκλήρωση της ξενοδοχειακής του εκπαίδευσης και της σχολής επιχειρήσεων εστίασης, άρχισε να εργάζεται στο ζαχαροπλαστείο της οικογένειάς του. Το 2000 έγινε chef de cuisine στο Ristorante ΑΒ + του Τορίνου, αφού πέρασε κάποιο χρονικό διάστημα εργασίας στη Γερμανία και διάφορες θητείες σε κορυφαία βραβευμένα με αστέρι Michelin εστιατόρια στην Ιταλία και την Ισπανία, συμπεριλαμβανομένου του El Bull του Ferran Adrià.
Το 2009 έφτασε στο Castello, το οποίο κέρδισε το πρώτο αστέρι Michelin του υπό την καθοδήγησή του. Το 2010, εμφανίστηκε στην Ιταλική εκδοχή του Ready Steady Cook, La prova del Cuoco.

Ανακαλύψτε το εστιατόριο του Alessandro Boglione:

Ristorante Al Castello
Via del Castello, 5
Grinzane (CN)
Τηλ. +39 0173 262172

Ανακαλύψτε τα σπουδαία εστιατόρια που έχουν επιλέξει Lavazza.