• Εκτύπωση
  • Σελιδοδείκτης

ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ LAVAZZA

Οι σεφ που έχουν επιλέξει Lavazza για τα εστιατόριά τους

ANTONINO CANNAVACCIUOLO
ANTONINO CANNAVACCIUOLO HOTEL RISTORANTE VILLA CRESPI
Αρχικά από το Sorrento, ξεκίνησε την καριέρα του στην μαγειρική σε κλασικά γαλλικά εστιατόρια τριών αστέρων.
Giovanni Grasso
GIOVANNI GRASSO LA CREDENZA
Γρήγορα καθιέρωσε το La Credenza ως ένα από τα πιο εμπνευσμένα, ελκυστικά και πολλά υποσχόμενο εστιατόρια της Ιταλίας.
Dolce Stil Novo alla Reggia
ALFREDO RUSSO DOLCE STIL NOVO ALLA REGGIA
Γεννημένος στο Τορίνο το 1968, σε ηλικία μόλις 13 ο Alfredo Russo ανακάλυψε το πάθος του για την κουζίνα.
Pierluigi Consonni
Με μια λαμπρή καριέρα στο εστιατόριο La Smarrita του Τορίνου πίσω του, βρήκε την πραγματική θέση του στο Vintage 1997.
Claudio και Anna Vicina
Η κλειστή ομάδα Vicina, έχει κληρονομήσει τις αξίες των τεσσάρων γενεών εστιατόρων.
Alessandro Boglione
ALESSANDRO BOGLIONE RISTORANTE AL CASTELLO
Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής του, άρχισε να εργάζεται στο ζαχαροπλαστείο της οικογένειάς του.
Enrico Crippa
ENRICO CRIPPA PIAZZA DUOMO
Αφού συνεργάστηκε με κάποιους από τους καλύτερους σεφ στην Ευρώπη, ο Enrico Crippa δοκίμασε τις ικανότητές του στην Ιαπωνία.
Ilario Vinciguerra
Ο Νέος ναπολιτάνος σεφ Ilario Vinciguerra έχει ήδη μια καριέρα είκοσι χρόνια πίσω του.
Carlo Cracco
CARLO CRACCO RISTORANTE CRACCO
Γεννημένος στη Βιτσέντζα, το 1965, ο Carlo Cracco φοίτησε στη σχολή ξενοδοχείων και εστίασης στο Recoaro Terme.
Davide Oldani
DAVIDE OLDANI RISTORANTE D'O
Το βιογραφικό του Oldani απαριθμεί συνεργασίες με μερικούς από τους κορυφαίους σεφ του κόσμου.
Chicco Cerea
CHICCO CEREA RISTORANTE DA VITTORIO
Ο Enrico Cerea, executive chef του εστιατορίου, είναι ο μεγαλύτερος γιος των Bruna και Vittorio.
Claudio Pasquarelli
CLAUDIO PASQUARELLI CLAUDIO HOTEL RISTORANTE
Ο Claudio είναι ένας πειραματιστής και ένας ιδιαίτερα πειθαρχημένος επαγγελματίας.
Moreno Cedroni
MORENO CEDRONI MADONNINA DEL PESCATORE
Ο Moreno Cedroni είναι ένας από τους πιο δημιουργικούς σεφ στον κόσμο.
Albert Raurich
ALBERT RAURICH DOS PALILLOS
Ο Albert Raurich ξεκίνησε ως σεφ αφού εργάστηκε για 10 χρόνια στο El Bulli του Ferran Adrià.
Massimo Bottura
MASSIMO BOTTURA OSTERIA FRANCESCANA
Για να προοδεύσετε, θα πρέπει να γνωρίζετε τα πάντα και στη συνέχεια να τα ξεχάσετε όλα.
Η LAVAZZA ΚΑΙ Η ΥΨΗΛΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΟΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ
Η LAVAZZA ΚΑΙ Η ΥΨΗΛΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
Πειραματισμός, διαίσθηση, ολική ποιότητα. Αυτές είναι μόνο μερικές από τις αξίες που η Lavazza έχει από κοινού με τους σημερινούς κορυφαίους Ιταλούς και ξένους σεφ.
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ LAVAZZA
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
Εξερευνήστε τον κόσμο της υψηλής γαστρονομίας, της δημιουργικότητας και της γεύσης. Αυτό που θα βρείτε παντού είναι ο καφές Lavazza, που σερβίρεται σε όλα τα εστιατόρια παρακάτω.