• Εκτύπωση
  • Σελιδοδείκτης
Qualità Rossa
Qualità Rossa
Facebook Google +
Καβούρδισμα tostatura
Μέτριο
Οργανοληπτικά χαρακτηριστικά
Γεύση
Σώμα
Ένταση

Για όσους θέλουν ένα καλό ξεκίνημα, με όλη τη ΦΟΡΤΙΣΗ ΚΑΙ την ΕΝΕΡΓΕΙΑ που μπορεί να προσφέρει ο καφές, ο LAVAZZA QUALITA ROSSA ενώνει τη γεύση των καλύτερων καφέδων Arabica με το σώμα από τους καλύτερους καφέδες Robusta. Ένα χαρμάνι με γεμάτο σώμα, πλούσια γεύση.
Κατάλληλο για όλες τις καφετιέρες.

Lavazza Rossa Qualità - Ένα χαρμάνι εσπρέσο για τον ιταλικό τρόπο ζωής

Ξεκινήστε τη μέρα σας με τον σωστό τρόπο με τον Lavazza Rossa Qualità, ένα από τα πρώτα και πιο δημοφιλή χαρμάνια της Lavazza. Η έντονη γεύση σοκολάτας και η πλήρης βελούδινη γεύση σάς δίνουν την τέλεια βάση για την ημέρα που έχετε μπροστά σας. Είτε θέλετε να προσφέρετε στον εαυτό σας ένα εσπρέσο, καπουτσίνο ή latte macchiato - ο Lavazza Rossa Qualità εγγυάται να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καφέ. Όπως το Lavazza Qualità Oro, αυτό είναι ένα από τα κλασικά χαρμάνια από τους μαέστρους της Lavazza.

Οι ειδικοί του καφέ μας, με βάση στη βόρεια ιταλική πόλη του Τορίνου, δημιούργησαν το Lavazza Rossa Qualità χρησιμοποιώντας μόνο την καλύτερη επιλογή κόκκων από τις πιο φημισμένες περιοχές καλλιέργειας. Στο καβούρδισμα, το πάθος μας για τον καφέ παίρνει τον κεντρικό ρόλο καθώς δημιουργούμε αυτόν τον ακαταμάχητο ιταλικό καφέ. Το χαρμάνι καθορίζεται από το γλυκό άρωμά του και τη ζεστή, σχεδόν σοκολατένια αφή, η οποία δημιουργεί ένα μοναδικό

Lavazza Qualità Rossa για αυτή τη πραγματικά ιταλική στιγμή καφέ

Με ευρύ άρωμα, πλούσιο και πικάντικο - το δημοφιλές μας χαρμάνι εσπρέσο για καπουτσίνο και latte macchiato σας φέρνει την αυθεντική γεύση της Ιταλίας. Ο Lavazza Rossa Qualità καλλιεργείται με αγάπη. Η παρασκευή του είναι μια τελετουργία τελειότητας που παρέχει στους λάτρεις του καφέ μια πραγματικά ιταλική στιγμή επαναφόρτισης καφέ. Η ανταμοιβή: Ένας καφές που είναι πλούσιος και γεμάτος σαν κανέναν άλλο και με κάθε γουλιά αποπνέει το πάθος με το οποίο παρήχθη.

Ένα βελούδινο χαρμάνι εσπρέσο για latte macchiato

Ο Lavazza Rossa Qualità, ένα αγαπημένο της Ιταλίας για πάνω από έναν αιώνα, είναι ένα από τα πιο παραδοσιακά προϊόντα που προσφέρονται από τους μαέστρους του καφέ της Lavazza - ένας πραγματικός κλασικός καφές! Η δημιουργία του είναι το αποτέλεσμα του αδιάκοπου πάθους μας για την παραγωγή εξαιρετικών χαρμανιών εσπρέσο ποιότητας που δίνουν ενέργεια και απόλαυση στους πελάτες μας κάθε μέρα. Είτε τον κάνετε με το χέρι, είτε με μηχανή εσπρέσο ή με ένα φίλτρο του καφέ· ο Lavazza Rossa Qualità είναι κατάλληλος για κάθε μέθοδο παρασκευής. Για μέγιστη απόλαυση, ωστόσο, σας συνιστούμε τη χρήση του χαρμανιού ως βάση για ένα καπουτσίνο ή latte macchiato.

ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
ΚΑΦΕΣ ΕΝΑΣ ΚΟΚΚΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΛΗΣ ΤΗΣ
Ο καφές είναι φυσικά στο κέντρο του σύμπαντος Lavazza.
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΠΟΤ ΤΗΣ LAVAZZA
ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ LAVAZZA, ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ TV
Η διαφήμιση Lavazza επέλεξε τον δρόμο της τηλεόρασης σχεδόν αμέσως.
Tierra
ΤΟ ΕΡΓΟ ¡TIERRA! ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΙΑ
¡Tierra! ήταν το πρώτο ανεξάρτητο έργο CSR της Lavazza.